Credit Auto, credit pentru achiziționarea de mașini

Rate this post

Pro și Contra de a cumpăra o mașină pe credit. 

Împrumut auto

Credit, în esența ei – este un instrument, și, astfel, utilizarea abilă acesteia poate aduce beneficii tangibile. Cu toate acestea, este imposibil să se concentreze doar pe aspectele sale pozitive, deoarece nu va fi posibilă o evaluare reală a situației. Pentru a înțelege dacă programul de credit va fi profitabil, se poate cântări numai toate părțile sale pozitive și negative.
 

Avantajele de a cumpara un auto in credit

  1. Uneori, un împrumut este emis în termen de o lună, dar, în orice caz, pentru a deveni proprietar al mașinii poate fi mult mai rapid decât dacă economisiți bani mai mulți ani.
  2. Dacă transportul este necesar pentru afaceri, dobândirea acestuia pe credit este mai mult decât justificată. Pentru o întreprindere, un împrumut este un mijloc suplimentar care poate fi folosit fără a afecta bugetul. De asemenea, este probabil ca datoria să fie rambursată în detrimentul venitului din utilizarea transportului achiziționat, astfel încât fondurile proprii ale companiei vor rămâne libere, pot fi trimise către o altă sferă.
  3. Împrumutul pentru mașină poate fi emis direct în autosalon. Uneori este nevoie de aproximativ o oră pentru a semna toate documentele, astfel încât să puteți ridica mașina în aceeași zi.
  4. Poți cumpăra o mașină pe credit în cadrul oricărei acțiuni. Astăzi pe Internet este ușor să găsiți informații despre acțiunile care se desfășoară și este foarte posibil ca unele propuneri să fie foarte profitabile.

Dezavantajele cumpărării unei mașini pe credit

  1. După încheierea unui împrumut, împrumutatul trebuie să îl returneze băncii, să plătească pentru serviciu (de exemplu, rambursează dobânda la împrumut) și să plătească diverse comisioane. Este dificil să găsiți o bancă care să nu perceapă deloc comisioane. Cel mai probabil, debitorul va trebui să plătească pentru luarea în considerare a cererii pentru un împrumut, pentru verificarea documentelor, emiterea de credit, deschiderea și întreținerea conturilor, un transfer non-numerar de fonduri pentru a face publicitate, cont de întreținere, etc. În comparație cu suma împrumutului și a dobânzii, suma agregată a tuturor comisioanelor este mică, însă ea însăși este destul de substanțială.
  2. Cumpărarea unei mașini prin intermediul unui autosalon va trebui să fie de acord cu ofertele de împrumut ale băncilor cu care cooperează. Dacă găsiți pentru prima dată o bancă cu tarifele optime, atunci documentele vor trebui emise independent (în reprezentanțe auto, de obicei făcute de către managerii înșiși).

Având în vedere conturile de mai sus și pro, se pare că cumpărarea unei mașini pe credit va aduce numai costuri, dar nu este. Împrumutul nu ar trebui să fie utilizat cu adevărat dacă părțile negative ale acestuia depășesc, dar în alte cazuri va fi o atracție atractivă a fondurilor suplimentare.

Vezi mai mult aici:

Ce banci ofera cele mai bune credite auto
Credit auto sau leasing auto?


Credit auto persoane juridice

Vă putem ajuta să obțineți banii de care aveți. Urgențele financiare pot apărea la orice vârstă și oricând. Din fericire, există unele soluții pentru a intra în posesia unor sume de bani pe care nu le-ai anticipat. IFN-urile (instituțiile financiare nebancare) te pot ajuta atunci când ești nevoit să faci un plasament rapid sau dacă te confrunti cu o urgență financiară.

Aplica astăzi și vedeți cât de ușor este să obțineți un împrumut!