Credit cu istoric negativ

Rate this post

Poți obține un credit atunci când figurezi cu un istoric negativ?

Știți ce este un istoric de credit negativ? Există multe motive pentru care o instituție financiară îți poate refuza un împrumut: pentru că ești inclus într-o listă neagră, pentru că locul tău de muncă este instabil, pentru că veniturile tale sunt mici, pentru că nu ai garanții… Având un istoric de credit negativ este un alt dintre cele mai frecvente motive.Istoricul de credit este un factor foarte important atunci cand vine vorba de accesarea finantarii si unul despre care nu stie toata lumea. Din acest motiv, în acest articol vom trece în revistă despre ce anume este vorba, cum o poți cunoaște pe a ta și, pe scurt, tot ce trebuie să știi despre ea pentru a nu vă afecta finanțele personale.

Multe finanțări se bazează pe istoricul dvs. de credit pentru a decide dacă sunteți o persoană de încredere sau nu, cu toate acestea, există împrumuturi indiferent de Biroul de Credit care vă iau statul de plată sau alte elemente ca suport pentru a da banii.
Credite pentru cei cu istoric negativ

Dacă nu ai evidență în Biroul de Credit sau ai un scor negativ, nu-ți face griji, există și alte alternative care te pot ajuta să-ți faci față cheltuielilor, totuși, trebuie să fii precaut pentru a evita frauda sau deciziile pripite.

Ce este istoricul de credit negativ și cum mă afectează?

Istoricul de credit (numit și istoricul de credit) este un raport în care este colectat istoricul financiar al unei persoane. Cu alte cuvinte, plățile și neplățile tuturor datoriilor dvs., atât prezente, cât și trecute. Acest raport este foarte important deoarece toate instituțiile financiare îl solicită înainte de a acorda un credit (bănci, companii de asigurări )., case de economii, companii de telefonie și de furnizare, companii de împrumut rapid…) și este unul dintre factorii pe care îi apreciază cel mai mult atunci când decid asupra capacității dvs. de plată și solvabilitatea dvs. viitoare.

Acest raport nu arată doar valoarea datoriilor pe care le-am în prezent, dar și dacă am fost punctuali cu plățile ratelor în trecut, dacă într-o anumită ocazie am lăsat o chitanță (de exemplu, electricitate sau internet) fără să plătim, etc. Entități financiare Ele folosesc aceste date pentru a studia dacă ești prea îndatorat, dacă ești un bun plătitor, dacă ai lăsat o notă în trecut… Toate aceste informații sunt folosite pentru a decide dacă îți pot împrumuta banisau, dimpotrivă, dacă nu sunteți un împrumutat de încredere. După cum vă puteți imagina, pentru a accesa orice tip de finanțare este esențial să aveți un istoric de credit bun.

Imprumut rapid cu istoric negativ

În general, băncile nu își asumă riscul de a oferi finanțare persoanelor care au un istoric de credit prost. Dacă am întâmpinat probleme în a ne achita datoriile la timp sau avem neplate, este probabil ca majoritatea entităților să ne refuze cererile de credit .

Cu toate acestea, în ultimii ani și din cauza situației economice de care a suferit Romania, au apărut entități care oferă facilități persoanelor cu un istoric de credit negativ. Aceste entități vin să-și faciliteze finanțarea, chiar și persoanelor care apar pe liste de delincvenți , precum Instituțiile Financiare de Credit.

Aceste tipuri de entități sunt cele care oferă ceea ce sunt cunoscute sub numele de împrumuturi cu Instituțiile Financiare de Credit. Sunt creditori de capital privat care acordă împrumuturi personale, chiar dacă avem un istoric de credit negativ și chiar cu datorii restante.


Pentru a vă califica pentru un împrumut, trebuie să dovediți că sunteți o persoană responsabilă care va rambursa împrumutul la timp. Trebuie să demonstrați că vă puteți gestiona finanțele și că aveți ceea ce vă trebuie pentru a rămâne în situația de a vă achita datoriile chiar și după ce ați rambursat suma de bani împrumutată.