Credit de la investitori privați

Pot să iau un credit de la investitori privați

Pe piața financiară, pe lângă băncile comerciale, există numeroase instituții de credit și antreprenori specializați în împrumuturi acordate persoanelor. Activitățile lor nu sunt licențiate de Banca Centrală, ci se află în domeniul juridic al Codului civil.

Împrumut de la persoane fizice

Apelul către investitorii privați pentru obținerea unui împrumut poate fi cauzat de o varietate de motive: istoricul de credit negativ al împrumutatului, care nu permite obținerea unui împrumut bancar; Lipsa oportunității de a prezenta documente care să confirme stabilitatea financiară; nevoia urgentă de bani.

Credit de la persoane fizice

Cu ce sunt bune împrumuturile private.

Avantajul principal și incontestabil al creditării private este eficiența. În termen de 60 de minute, împrumutatul va avea timp să semneze acordul și să obțină bani. În același timp, un singur document va fi cerut de la el, care poate verifica identitatea. Nu sunt necesare referințe, garanții sau cauțiune. Dacă primiți un împrumut de la o persoană care nu este înregistrată ca antreprenor, atunci procesul de obținere a banilor este însoțit doar de o chitanță.

Rambursarea datoriilor către investitorii privați se poate, fără a recurge la ajutorul bancilor sau al terminalelor – plata se face în majoritatea cazurilor în numerar. Comisioanele  ascunse în împrumuturile private nu sunt disponibile, toate riscurile creditorului sunt supuse plății în exces pentru împrumut.

Credit rapid de la camatari

Înainte de a obține un împrumut de la o persoană fizică sau într-o organizație nebancară, este inutil pentru împrumutat să primească toate informațiile despre creditor. Fondul comercial existent, revizuirile altor debitori – acest lucru poate fi util în finalizarea problemei creditării. Înregistrarea unui împrumut privat este permisă prin lege într-o formă simplă. Cu toate acestea, este mai bine să se asigure toate relațiile de credit cu un notar, și în chitanță pentru a preciza cu exactitate toate nuanțele posibile: ce procent este perceput pentru împrumut; care este taxa pentru întârzierea efectuării plăților; în funcție de ce sumă, amendă și penalități vor fi calculate.

Credit rapid

Dacă, la urma urmei, obținerea unui împrumut de la un comerciant privat este singura opțiune pentru un împrumutat, atunci este necesar să se facă un astfel de împrumut pentru o perioadă minimă și să faci toate eforturile pentru a plăti la timp.

Atunci, va fi posibil să minimalizați parțial costurile inevitabile pentru acest tip de împrumuturi.

Vezi mai mult aici:


Camatar împrumut bani

Sunteți în căutarea unui împrumut? Fie că sunteți în căutarea unui împrumut personal sau de afaceri, noi vă acoperim.

Obțineți banii atunci când aveți nevoie de ei!