Împrumuturi nebancare. Bani pe credit de la ifn-uri

Rate this post

Împrumuturi nebancare – Pentru cei care nu dispun de economii și care sunt la ananghie din punct de vedere financiar, ifn-urile sunt soluția salvatoare. Ipostazele financiare neplăcute sunt numeroase, de aceea, rapiditatea cu care gestionăm situația le atenuează sau elimină într-un mod cât mai convenabil. Spre deosebire de instituțiile bancare, ifn-urile sunt prietenoase cu solicitanții de împrumuturi mici. În plus, acestea nu sunt atât de deranjate de istoricul de credit și nici de un venit cu o valoare mai scăzută. Societățile nebancare sunt atractive dintr-o sumedenie de motive, iar banii împrumutați pot fi folosiți în scopuri variate.

Credite de la instituții nebancare pentru orice nevoie și fără justificare!

În situația în care ești într-un necaz financiar, ifn-urile îți furnizează bani fără întrebări și justificare a sumei pe care o folosești. Adevărul este că, dacă așează într-o balanță avantajele și dezavantajele creditării ifn, un client responsabil iese pe plus. Iată care sunt argumentele în sprijinul acestei afirmații:

• Flexibilitate în acordarea împrumutului;
• Condiții de creditare prietenoase, cu venituri mici (minima acceptată este în jurul sumei de 500 Lei) și tipuri de venituri multiple (nu doar cele provenite din salarii și pensii);
• Acceptarea unui co-debitor în cazul în care istoricul de credit nu este unul pozitiv;
• Posibilitatea de accesare a primului împrumut (până la o anumită valoare) fără să se plătescă dobândă;
• Oferirea de beneficii clienților fideli, precum accesarea rapidă a următoarelor împrumuturi (doar cu sms sau direct din cont) sau la dobânzi preferențiale;
• Accesare online (depunere solicitare, acte solicitant, semnare contract de credit), fără deplasare la creditor;
• Posibilitatea constituirii de linii de credit pe perioade de 12 sau 24 de luni, cu trageri lunare;
• Fără garanții ori gaj de bunuri.

Unul dintre avantajele de bază este lipsa solicitării unei justificări a modului de utilizare a sumei care se primește cu împrumut. Solicitantul nu trebuie să își justifice scopul în care solicită creditul, așa că poate să folosească banii pentru orice. Statisticile indică faptul că împrumuturile pentru facturile pe care le au de plătit lunar (53%), pentru cheltuielile neprevăzute legate de mașină (10%) sau pentru cumpărături generale (7%).

Lipsa solicitării justificării modului de folosire a sumei împrumutate îi face pe 2% dintre cei care fac credite rapide să utilizeze banii pentru a-și plăti rata la alt împrumut. Ideea de bază pentru un astfel de împrumut este să îl folosești doar pentru urgențe. Altfel, utilizarea neresponsabilă poate avea efecte negative pe termen lung pentru orice debitor. Așadar, cere bani împrumut doar dacă îți permiți să îi dai înapoi la timp!


Lista institutii financiare nebancare

Acum puteți compara cu ușurință toate ofertele de împrumuturi nebancare utilizând site-ul nostru. Pentru că există o mulțime de oferte pe piață, există posibilitatea ca unele să nu se potrivească nevoilor tale.

Alege cea mai bună ofertă pentru tine!