Intermediarii de credite

Rate this post

Intermediarii de credit sau brokerii sunt consilieri financiari specializați în intermedierea creditelor. Sunt profesioniști independenți care se ocupă de facilitarea obținerii celor mai bune credite bancare pentru clienții lor, adaptându-i la nevoile lor. Acestea promovează creditul ipotecar oferind servicii de restructurare a creditelor și alte servicii financiare. De regulă, aceștia recomandă angajarea unui nou credit ipotecar care să permită clientului să își reunească datoriile și să plătească o singură tranșă.
In continuare va prezentam beneficiile colaborarii cu un Intermediarii de credite.

 1. Creditul este aprobat intr-un timp mult mai scurt!
  Prin urmare, intermediarii de credite sunt intermediari de informații care procesează și transformă informații financiare complexe pentru a o face ușor de înțeles de către consumator. Se deosebesc de bănci prin faptul că nu acordă credit, ci furnizează doar informații pentru obținerea acestuia în cele mai bune condiții. Banca produce și vinde produse financiare, în comparație cu intermediarii de credite care se dedică consilierii consumatorilor cu privire la cele mai potrivite produse pentru nevoile lor. În acest fel, ele ajută la depășirea dezechilibrului informațional care există între banca care vinde produsele și consumator.
 2. Te ajuta sa eviti interogarile repetate pentru credit!
  Permit să reducă riscul diferitelor active prin diversificarea portofoliului și să mute atât de multe fonduri încât să poată cumpăra active de orice valoare nominală pe care indivizii nu le-ar putea individual. Intermediarii de credite nu sunt autorizați să acorde credite sau să intervină în comercializarea altor produse sau servicii bancare, cum ar fi depozitele la termen sau serviciile de plată.
 3. Îți ofera cea mai avantajoasa solutie de credit!
  Un intermediar de credit este o persoană sau o companie autorizată să încheie contracte de credit de consum în schimbul banilor, ca parte a activităților comerciale, industriale, artizanale sau profesionale ale intermediarului. Intermediarii de credit își pot oferi serviciile fie ca activitate principală, fie în mod accesoriu (de exemplu, comerciantul cu amănuntul). Vestea buna este ca ei au posibilitatea de alege in locul tau cea mai avantajoasa solutie d ecredit pentru nevoile tale.

Intermediarii de credite trebuie să dețină toate autorizațiile ministeriale necesare: de către ministrul finanțelor dacă lucrează în sectorul financiar; de către ministrul economiei dacă lucrează în primul rând în sectorul comercial sau meșteșugăresc și acționează doar ca intermediar de credit pe bază de acces.

 1. Varsta minima si maxima pentru acordarea creditelor.
  Ati incercat sa solicitati credit sau ati cautat online ofertele sau cerinte de acordare? In cazul in care raspunsul este da, atunci probabil ati observat faptul ca unele banci ofera credit de la 18 ani, iar altele de la 21, in unele cazuri chiar si de la varste mai inaintate. De asemenea, varsta maxima poate fi de 63, 65, poate chiar și 70 de ani.

Vă putem ajuta să obțineți împrumutul care vă va ajuta să vă atingeți obiectivele financiare. Suntem gata să vă ajutăm să obțineți banii de care aveți nevoie pentru a vă începe noua afacere sau pentru a face o investiție.

Vezi cele mai bune oferte de creditare!