Credite nebancare pe 5 ani

4.5/5 - (2 votes)

Putem găsi în România credite nebancare pe 5 ani

Pentru cei care doresc să obțină un împrumut pe o perioadă mai lungă de timp, de până la cinci ani, sunt disponibile alte opțiuni pe piața nebancară. Să fie clar, însă: Împrumuturile nebancare cu o perioadă de 5 ani nu sunt împrumuturi pe termen lung. Acestea ar implica un contract de lungă durată. Termenul lung se referă la durate mai mari de zece ani.
Împrumuturi nebancare care pot fi oferite pe 5 ani

Companiile care oferă produse garantate nu oferă întotdeauna împrumuturi nebancare pe 5 ani. Am identificat și alte IFN-uri care acordă împrumuturi pe termene mai lungi fără a solicita garanții.

Termenele de împrumut sunt substanțial mai scurte la IFN

Cel puțin majoritatea IFN-urilor recent introduse operează în baza unor contracte semnate pentru perioade scurte, de câteva zeci de zile.
Majoritatea ratelor dobânzii IFN sunt fixe, iar plățile lunare sunt de obicei fixe. Strategiile cu rată fixă și variabilă a dobânzii sunt încă folosite de bănci.

Ce cerințe trebuie îndeplinite pentru credit IFN pe 5 ani?

Indiferent de organizația la care ați ales să vă adresați, dacă ați decis să solicitați un împrumut personal, trebuie să îndepliniți anumite cerințe de eligibilitate.

Cerințele privind condițiile sunt, de obicei, comparabile sau oarecum similare:

  • Trebuie să demonstrați că în fiecare lună câștigați suficienți bani pentru a rambursa rata în bune condiții. Toate băncile și majoritatea IFN aleg să vă verifice veniturile prin intermediul bazei de date a ANAF; pentru acest control, trebuie să vă dați acordul scris. De asemenea, trebuie să demonstrați că aveți vechime în meseria dumneavoastră.
  • aveți un istoric de credit solid; nu toate IFN folosesc biroul de credit, dar pentru a vă califica pentru un împrumut pe termen lung, va trebui să aveți un istoric decent în comparație cu alte împrumuturi pe care le-ați luat în trecut.
  • un cont bancar cu posibilități de retragere de numerar cetățenia trebuie să fie de vârstă română – restricțiile de vârstă minimă și maximă variază în funcție de firmă

Care IFN vă permite să împrumutați sume mai mari de bani pe o perioadă de cinci ani?

Există mai multe Instituții Financiare Nebancare (IFN-uri) care pot oferi împrumuturi de sume mai mari pe o perioadă de cinci ani. Totuși, trebuie menționat că politica și criteriile de împrumut pot varia între diferitele IFN-uri. Iată câteva IFN-uri cunoscute care ar putea oferi împrumuturi mai mari pe o perioadă de cinci ani.