Card de credit

Rate this post

Ce inseamna card de credit și cum te ajută?

Un card de credit este un card din plastic sau metal emis de instituțiile financiare, care funcționează ca mijloc de plată în acele cazuri în care nu există numerar suficient pentru a cumpăra un bun sau un serviciu la acel moment. Continuați să citiți pentru că la sfârșit veți fi învățat cum îl puteți folosi și să profitați la maximum de el.
Carduri de credit

Cardurile de credit sunt foarte utile atunci când faceți achiziții de mare valoare, care altfel ar dura mult timp pentru a fi achiziționate, deoarece ar trebui să economisiți întregul cost pentru a-l materializa. Acestea sunt de obicei achiziții mai puțin frecvente care marchează un înainte și un după în calitatea vieții sau a afacerii tale. De exemplu: o sufragerie noua, un calculator pentru birou sau un electrocasnic pentru casa ta.

Ce este un card de credit?

Cardurile de credit sunt un instrument foarte util atunci când pleci într-o excursie , deoarece banii tăi vor fi mereu la îndemână, fără a fi nevoit să iei sume mari de bani care să te facă doar să te simți nesigur și îngrijorat.

Cel mai avantajos card de credit?

Cardurile de credit oferă, de obicei, o serie de beneficii pentru a economisi bani sau pentru a avea facilități de plată. Acestea includ promoții, reduceri și plăți amânate fără dobândă în diverse categorii de unități precum wellness, restaurante, hoteluri, mașini, achiziții de locuințe etc. În funcție de situație, găsești variante bune de sărbători, înapoi la școală, Crăciun precum și pentru excursii, îngrijirea sănătății tale, cumpărături în magazinele de modă sau mergând la cele mai bune restaurante.

Află cum trebuie să utilizezi un card de credit în mod responsabil?

Scopul său este de a permite efectuarea plăților electronice , putând astfel să se facă fără numerar. Pe scurt, cu cardul dvs. de credit puteți, în principal:

  • efectuați plăți online sau în magazin, pe circuite activate (de obicei Mastercard sau Visa);
  • retragerea de la bancomate;
  • solicita avansuri de numerar la sucursalele bancare autorizate.

Adevărata particularitate a cardurilor de credit este evident nu în operațiunile pe care ți le vor permite să le faci, ci în metoda lor de plată.

Spre deosebire de cardurile de debit, care prevăd plata imediată în contul curent a tuturor cheltuielilor și retragerilor pe care le veți face, cardurile de credit funcționează cu așa-numitul mecanism de plată mai târziu . Adică, puteți efectua taxele și retragerile pe care le considerați necesare astăzi, amânând taxa pentru o dată ulterioară.

Cheltuielile care se fac cu cardul de credit , așa cum am subliniat deja cu câteva rânduri în urmă, nu sunt debitate în timp real în contul curent, așa cum este cazul cardurilor de debit. Nici nu sunt debitate în vreun fel de creditul rămas al cardului, așa cum este cazul instrumentelor preplătite.