Credit investitii imobiliare

Rate this post

Ce este credit investitii imobiliare ?

Există o serie de motive pentru care deținerea unei proprietăți închiriate este o investiție imobiliară inteligentă. Imobilul tinde să se aprecieze ca valoare în timp. Acest lucru oferă cumpărătorilor posibilitatea de a-și crește rentabilitatea investiției (ROI) prin valoarea de revânzare viitoare.

Împrumuturi pentru investiții imobiliare

În primul rând, puteți plăti prețul integral pentru proprietate în avans cu numerar. Desigur, acest lucru necesită resursele disponibile pentru a face acest lucru.

Proprietățile de investiții oferă, de asemenea, un flux constant de venituri prin venituri din chirie și, prin urmare, este o modalitate excelentă de a obține profit ca investitor imobiliar.
Creditele bancare conventionale

Dacă sunteți deja proprietar, atunci probabil că sunteți familiarizat cu creditele ipotecare convenționale. Aceste împrumuturi nu sunt susținute de guvern și sunt emise printr-un creditor privat, cum ar fi o bancă, o uniune de credit sau o companie ipotecară. Există, totuși, două tipuri de împrumuturi convenționale, care sunt garantate de întreprinderi sponsorizate de guvern.

Pentru o reședință principală, un creditor ipotecar convențional va solicita aproximativ 20% din prețul de cumpărare al casei pentru un avans, dar în cazul investițiilor imobiliare, creditorul poate solicita până la 30%. Dacă împrumutatul poate efectua un avans considerabil, acest lucru poate ajuta la scăderea ratei dobânzii.

Credit rapid

Aceasta este cea mai comună formă de finanțare. În acest caz, o instituție financiară împrumută bani împrumutatului pe baza istoricului de credit și a capacității de a achita împrumutul în viitor.

Deși ratele dobânzii pentru investițiile imobiliare sunt mai mari decât împrumuturile pentru o reședință principală, această opțiune tinde să aibă o rată a dobânzii mai mică decât utilizarea unui creditor privat. De asemenea, așa cum este detaliat mai sus, finanțarea printr-o bancă vă poate maximiza profitul potențial în funcție de câți bani aveți la dispoziție pentru un avans.

Finanțați-vă proprietatea cu un creditor privat

Creditorii persoane fizice private sunt creditori care operează în afara instituțiilor financiare. În general, aceștia obțin profit prin împrumuturi de bani celor care își măresc valoarea proprietăților de investiții.

Creditorii privați tind să fie mult mai flexibili decât instituțiile tradiționale, atât cu cine sunt dispuși să împrumute, cât și cu cât de repede pot furniza fonduri.


Creditul pentru investitii imobiliare

Dacă vă consideră o investiție bună, puteți obține o serie de beneficii. Dacă nu vă potriviți unui profil ipotecar obișnuit (de exemplu, creditul dvs. este prost), acest lucru ar putea fi ideal.