Credite pentru comercianți

Ce este un credite pentru comercianți?

Astăzi, comercianții găsesc o mare varietate de oportunități de a finanța conturile oferite de brokeri. Depunerile oferite de brokeri sunt determinate de preferințele individuale ale consumatorilor, în cazul în care sunt localizate, etc., cu depozite prin carduri de credit, transfer bancar sau utilizarea furnizorilor de servicii de plată alternativi cel mai răspândit.

Credit pentru comercianti

Sunteti un comerciant si cautati credit!

Pe de o parte, utilizarea de carduri de credit asociate cu comoditatea și viteza de depuneri și retrageri, iar pe de altă parte, în cazul în care comerciantul intenționează să depună o sumă care nu este în numerar, se poate retrage de la banca.

Împrumuturi comercianților

Agenții imobiliari se uită la plățile cu card de credit ca o oportunitate suplimentară de a-și extinde rapid baza de clienți.
Această comoditate și acces la bani, cu toate acestea, au un risc cu privire la comerciant și broker, care primește plata.
Numai prin scrierea informațiilor despre cărțile de credit de pe un site web, clienții sunt în pericol. Există o anumită incertitudine în ceea ce privește plasarea datelor pe paginile de plăți / depozite, ceea ce poate duce la tranzacții neautorizate. Cardurile de credit sunt o formă de împrumut. Dacă luați în considerare taxele și rata medie anuală a dobânzii percepută pentru deținătorii de carduri de credit, acest lucru ridică o întrebare-cheie – dacă randamentul anual al comerciantului din activități comerciale este insuficient pentru a acoperi toate costurile cardului de credit ca să nu mai vorbim de profituri.

Ceea ce ar trebui să vă îngrijoreze în continuare este scenariul în care comerciantul își pierde toate depozitele (limita cardului de credit) din cauza gestionării defectuoase a banilor sau a abordării comerciale necorespunzătoare și nu poate efectua plăți lunare cu cardul. În cazul în care comerciantul nu plătește, emitentului cardului de credit i se vor percepe taxe multiple și rata constantă a dobânzii, care va afecta în cele din urmă accesul la împrumuturi viitoare și va fi foarte îndatorat.

Credit pentru comercianti

Deci, care este rezultatul final? Puneți la risc banii împrumutați, mai ales atunci când este foarte probabil ca aceștia să se piardă în mediul de piață extrem de riscant. Aceasta este o soluție total nerezonabilă. Între timp, un sondaj amplu a concluzionat recent că majoritatea conturilor finanțate printr-o tranzacție cu card de credit sunt neprofitabile.

Vezi mai multe aici:


Împrumuturi pentru comercianti

Fie că aveți nevoie să plătiți facturi neașteptate, să vă acoperiți salariile sau să vă finanțați afacerea, vă putem ajuta să obțineți banii de care aveți nevoie rapid și ușor.

Aplicați online astăzi!