Împrumuturi pentru străini

Rate this post

Împrumut de locuință pentru străini

Nu sunteți cetățean român, dar aveți nevoie de un împrumut? Ce oferă companiile rapide și ipotecare din țară persoanelor cu cetățenie non-română? Puteți căuta informații despre produsele de credit cu aprobare rapidă potrivită pentru străini.
Există o opțiune de acordare a creditului, dar companiile de credit sunt foarte precise în ceea ce privește cetățenii străini. Cerințele sunt mai mari decât cele pentru împrumuturile standard. Ar fi un avantaj dacă puteți oferi un garant sau garant al împrumutului. Dar acest lucru, desigur, nu rezolvă problema. Există o serie de cerințe specifice care sunt îndeplinite. Este posibil să acordați un împrumut cu o sumă minimă, iar acest lucru la rândul său nu este clar dacă vă va fi suficient să vă realizați intențiile.

În cazul în care banca stabilește o cerință pentru un garant, rețineți că acesta trebuie să fie cetățean bulgar și să îndeplinească toate cerințele băncii privind veniturile și istoricul creditului.


Istoricul dvs. de credit va fi, de asemenea, examinat, deoarece aceasta este una dintre cerințele principale – pentru un dosar de credit impecabil, fără arierate. Trebuie să furnizați o referință de la un birou de credit din țara în care sunteți cetățean. De asemenea, trebuie să vă dovediți veniturile în ordinea corespunzătoare. Băncile nu permit nicio excepție pentru acest produs de împrumut.