Credit pentru nunta

Rate this post

Credit pentru nuntă – Cum se obține?

Vrei să te căsătorești, dar nu ai mijloace financiare pentru a plăti pentru căsătorie așa cum îți imaginezi. În vin este deja mai multă apă decât ați vrut și contul de economii este și el gol. Te-ai gândit vreodată să împrumuți bani pentru nunta ta?
În România cheltuim în medie 15.000 de euro pe o nuntă. Îți dorești și tu o petrecere atât de fantastică și de neuitat, dar nu ai disponibilă suma aceea? Apoi puteți împrumuta bani pentru nuntă.

Solicitați o cotație și veți fi sfătuit cu privire la un împrumut avantajos pentru căsnicia dumneavoastră. Nu trebuie să plătiți nimic pentru sfat și închidere.

Locație de nuntă, rochie de mireasă, catering, fotograf, flori, inele, felicitări de nuntă, coafură de mireasă, oameni pentru muzică, asigurare de nuntă și multe altele. Dacă enumerați toate costurile nunții tale, ajungi la o sumă considerabilă. Prin urmare, să împrumuți bani pentru nuntă nu este atât de rău. Enumerăm cât te poți împrumuta și cât te va costa în total un împrumut pentru căsnicia ta.

Credit nunta

Dacă vrei să iei un împrumut pentru nunta ta, poți alege dintre diferite tipuri de împrumut. Cea mai bună alegere depinde de mai mulți factori. De exemplu, știi deja de cât ai nevoie? Ai economisit și pentru nunta ta?

De ce să împrumuți bani pentru nunta ta?

Organizarea unei nunți vine de obicei cu un preț frumos, în funcție de dorințele tale. Poate că toate economiile tale se duc în nunta în sine și nu mai sunt bani pentru luna de miere. Ați început deja să ștergeți din lista de invitați și ați ajuns acum la părinții (socrii), bunicii, bunicii și frații și surorile dumneavoastră. Sau poate ai în minte o anumită imagine a nunții tale; cu siguranța iți dorești acea rochie frumoasa si nu vrei sa devii de la acea locație. Din păcate nu ai destui bani să plătești pentru toate astea… Atunci ce faci? Apoi puteți contracta un împrumut pentru a finanța întreaga sumă – sau o parte a acesteia.

Împrumută bani pentru o nuntă

Cu un împrumut personal pentru nunta ta vei primi suma împrumutului dintr-o singură dată în contul tău. Ar trebui să fie suficient pentru a plăti toate costurile. Plătești o sumă fixă pe lună în dobândă și rambursare. Termenul este și fix, așa că știi exact cât ai pierdut în total. Dacă puteți rata ceva mai mult, puteți face rambursări suplimentare fără penalități.

Împrumutul personal este mai ales o modalitate bună de a-ți finanța nunta dacă știi deja cât vei cheltui pentru petrecerea de nuntă. Nu trebuie să vă faceți griji că împrumutul pentru nunta dvs. a fost până la urmă insuficient.


O petrecere de nuntă constă în multe cheltuieli diferite, ceea ce înseamnă că adesea este imposibil să faci o estimare exactă a costurilor în avans. Pot exista și costuri neașteptate care fac nunta puțin mai scumpă decât se aștepta. Un împrumut personal pentru căsnicia ta poate fi doar insuficient. Cu un împrumut poți împrumuta bani în mod flexibil pentru nunta ta și ai spațiu financiar pentru toate cheltuielile tale.