Am un credit si mai vreau unul

Rate this post

Ce faci atunci când ai un credit, dar mai ai nevoie de încâ unul?

A avea suficientă lichiditate este esențial pentru a vă satisface nevoile, gusturile și angajamentele. Cu toate acestea, o singură sursă de credit nu este întotdeauna suficientă.

Un împrumut personal este una dintre cele mai bune modalități de a finanța cheltuielile așteptate și neașteptate. De la urgențe medicale, educația copilului, călătorii, până la o nuntă, există multe situații diferite în viață în care împrumuturile personale ar putea funcționa ca salvatoare. Dar este, de asemenea, posibil ca un astfel de eveniment financiar neașteptat să apară după ce ați luat deja un împrumut personal.
Punctualitatea la plată este o calitate de care țin cont cei care te împrumută, indiferent dacă este vorba de instituții financiare sau bănci , de un membru al familiei sau de un prieten. Cei care plătesc la timp au un istoric bun de creditare și sunt candidati să primească în continuare finanțare.

Dacă am un împrumut pentru salarii, pot solicita altul ? Da. Pentru cei care sunt fideli în plățile lor, există împrumuturi precum răscumpărare și refinanțare.

Refinanțare

Chiar dacă ai deja un credit de salarizare , poți solicita o prelungire a acestuia pentru a primi mai mulți bani . Puteți plăti împrumutul curent și puteți utiliza suma rămasă în ceea ce aveți nevoie. Alte beneficii sunt că condițiile sunt aproape întotdeauna aceleași: rata dobânzii , termenul etc.

Este posibil ca uneori, chiar dacă aveți un credit personal sau de salarizare valabil , să aveți nevoie de mai multe resurse pentru a profita de o oportunitate de afaceri, a rezolva o problemă de sănătate, a plăti un avans sau datorii pe termen scurt pentru a vă îmbunătăți situația financiară . și generează economii în comisioane și dobânzi. Pentru aceasta și multe altele, se folosesc refinanțarea și răscumpărarea.

Credit nebancar

Ce zici de a lua al doilea împrumut personal de la un alt creditor?

Abordarea unui alt creditor pentru al doilea împrumut poate părea o soluție inteligentă. Dar dacă nu îndepliniți cerințele de eligibilitate pentru împrumutul personal , deoarece rambursați deja un împrumut existent, nu contează dacă vă adresați aceluiași creditor sau al unui alt creditor. Creditorul dvs. existent, precum și noul creditor, vor lua în considerare venitul și capacitatea dvs. de rambursare pentru a decide dacă sunteți eligibil pentru un al doilea împrumut.

Deși este obișnuit ca oamenii de afaceri să se apropie de bănci pentru finanțare, există și alte opțiuni disponibile care pot fi mai potrivite pentru afacerea dvs. Creditorii nebancari pot avea rate și comisioane mai mici ale dobânzii și pot face împrumuturi pe o perioadă mai lungă decât o bancă. Ele pot fi, de asemenea, mai puțin restrictive în ceea ce privește valoarea mare a împrumuturilor și probleme precum ratingul slab al creditului sau experiența pierderilor recente.


Vă puteți îmbunătăți șansele de a primi cel mai bun împrumut posibil prin îmbunătățirea scorului de credit. Este important să citiți cu atenție toate acordurile înainte de a vă împrumuta de la un creditor nebancar și să aflați dacă vor fi necesare active ca garanție.

Înainte de a aplica pentru una dintre aceste opțiuni, asigurați-vă că ați căutat un creditor potrivit în zona dumneavoastră.